Are you maybe looking to shop in United States instead? Hello! Are you maybe looking to shop in United States instead?

Alberta Ferretti cotton poplin blouse white
Alberta Ferretti cotton poplin blouse white
Alberta Ferretti

Alberta Ferretti cotton poplin blouse white

Vezi magazinul B-mall

1,686.00 Lei

Reduceri imbracaminte femei

Magazine bluze

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Alberta Ferretti

Alberta Ferretti este o creatoare de modă italiană cunoscută pentru brandul său de modă de lux omonim, pe care l-a fondat în 1974. Brandul Alberta Ferretti este renumit pentru modelele sale feminine și romantice, caracterizate adesea prin siluete fluide, țesături delicate și detalii complicate.

Aspectele cheie ale mărcii Alberta Ferretti includ:

1. Eleganță feminină Designurile Alberta Ferretti sunt celebrate pentru eleganța lor atemporală și feminină. Brandul încorporează adesea elemente moi și romantice în colecțiile sale.

2. Tesaturi de lux Brandul este asociat cu utilizarea de țesături de înaltă calitate și luxoase, inclusiv mătase, șifon și dantelă, contribuind la sofisticarea generală a creațiilor sale.

3. Haine de seară și covor roșu Alberta Ferretti este cunoscută în special pentru hainele sale rafinate de seară, iar brandul a îmbrăcat numeroase celebrități pentru evenimentele de pe covorul roșu. Desenele prezintă adesea ornamente complicate și măiestrie complicată.

4. Philosophy di Alberta Ferretti Pe lângă linia principală Alberta Ferretti, designerul a introdus și linia Philosophy di Alberta Ferretti, care oferă o abordare mai accesibilă și mai tânără a stilului ei semnătură.

5. Colecții de mireasă Brandul s-a extins pentru a include colecții de mireasă, cunoscute pentru rochiile lor de mireasă romantice și eterice.

Munca Albertei Ferretti i-a adus un loc proeminent în lumea modei italiene, iar marca ei este recunoscută la nivel global pentru contribuția sa la îmbrăcămintea de lux pentru femei.

Alberta Ferretti cotton poplin blouse white

Alberta Ferretti cotton poplin blouse white

1,686.00 Lei

Ai cumparat sau ai folosit produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Alberta Ferretti cotton poplin blouse white

Fii prima / primul care scrie o recenzie

Cate stelute ai acorda acestui produs?
Numele tau
Titlu recenzie
Descrie experienta ta cu produsul

Categorii Alberta Ferretti


Branduri bluze


Cautari frecvente