Are you maybe looking to shop in United States instead? Hello! Are you maybe looking to shop in United States instead?

Citizen

Despre Citizen

CITIZEN este o cunoscută companie de ceasuri japoneză care are o istorie lungă în industria ceasului. Compania a fost fondată în 1918 și este recunoscută pentru ceasurile sale de înaltă calitate și inovatoare. CITIZEN este cunoscut pentru producerea unei game largi de ceasuri, inclusiv ceasuri cu quartz, automate și eco-drive.

Una dintre realizările notabile ale CITIZEN este dezvoltarea tehnologiei Eco-Drive. Ceasurile Eco-Drive sunt alimentate de lumină, fie că este naturală sau artificială, și nu necesită baterii tradiționale de ceas. Această tehnologie a făcut ceasurile CITIZEN cunoscute pentru sustenabilitatea și comoditatea lor ecologică.

CITIZEN oferă o gamă diversă de stiluri de ceasuri, inclusiv ceasuri de îmbrăcăminte, ceasuri sport, ceasuri de scufundări și multe altele. De asemenea, sunt recunoscuți pentru măiestria și precizia lor, iar unele dintre ceasurile lor au funcții suplimentare, cum ar fi cronografe, calendare perpetue și cronometru controlat prin radio.

De-a lungul anilor, CITIZEN a devenit un brand de ceasuri respectat și reputat, cu o prezență globală. Ceasurile lor sunt populare pentru combinația lor de stil, funcționalitate și fiabilitate. Brandul continuă să inoveze în industria ceasurilor, creând atât ceasuri tradiționale, cât și moderne, pentru a se potrivi unei game largi de gusturi și preferințe.


Cautari frecvente