Cagule Quiksilver lightweight tehnical balclava black

Cagule Quiksilver lightweight tehnical balclava black

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cagula baieti Quiksilver
  • Model: Lightweight Tehnical Balaclava
  • Culoare: Negru
  • Material: Polartec
  • � Power Dry
  • � tratat antibacterial
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

ModelLightweight
CuloareNegru
MaterialPolartec

Despre Quiksilver

Quiksilver este un brand american proeminent asociat în principal cu îmbrăcămintea de surf și îmbrăcămintea pentru sport de bord. Brandul a fost înființat în 1969 în Torquay, Australia, iar ulterior sa extins în Statele Unite. Quiksilver a jucat un rol semnificativ în modelarea culturii surfului și sporturilor de bord la nivel mondial.

Linia de produse Quiksilver oferă o mare varietate de îmbrăcăminte și accesorii, cu accent pe surf și activități legate de apă. Unele dintre ofertele cheie includ:

1. Îmbrăcăminte de surf: Quiksilver este cel mai bine cunoscut pentru îmbrăcămintea de surf, care include boardshorts, costume de neopină, rashguard și costume de baie concepute pentru surferi și pe plajă.

2. Îmbrăcăminte: marca oferă o gamă de îmbrăcăminte lejeră și activă pentru bărbați, femei și copii, inclusiv tricouri, hanorace, pantaloni scurți și multe altele.

3. Accesorii: Quiksilver produce o varietate de accesorii, cum ar fi rucsacuri, pălării, ochelari de soare, ceasuri și încălțăminte.

4. Echipament pentru zăpadă: Pe lângă echipamentul pentru surf și plajă, Quiksilver are o prezență în industria sporturilor de zăpadă, producând îmbrăcăminte și echipamente pentru snowboard.

Quiksilver este, de asemenea, asociat cu mărcile sale subsidiare, inclusiv Roxy (îmbrăcăminte pentru surf și sport pentru femei) și DC Shoes (încălțăminte pentru skateboarderi și snowboarderi). Brandul are o prezență puternică în comunitățile de surf și sporturi de bord, sponsorizează surferi profesioniști, snowboarderi și skateboarderi.

Produsele Quiksilver sunt disponibile în magazinele de vânzare cu amănuntul, magazinele de surf și online, făcându-le accesibile celor care sunt atrași de stilul de viață și modă de surf și sporturi de bord. Logo-ul mărcii, care prezintă un val de munte și un munte acoperit de zăpadă, reflectă legătura sa atât cu marea, cât și cu munții, punând accent pe aventură și activități în aer liber.


Categorii Quiksilver


Cautari frecvente