Basilur Tea Ceai negru ceylon specialty classics english breakfast cutie 100g - basilur
Basilur Tea

Basilur Tea Ceai negru ceylon specialty classics english breakfast cutie 100g - basilur

Vezi magazinul Planteea
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi

Ceai negru ceylon English Breakfast colectia Specialty Classics cutie metalica grame Basilur Tea Ceaiul negru Highland Ceylon CTC fara aditivi este o bautura rafinata obtinuta din frunzele plantei de ceai Camellia sinensis Acesta provine din regiunea Highland din Ceylon actualmente cunoscuta ca Sri Lanka care este faimoasa pentru productia sa de ceai de inalta calitate Procesul de fabricatie CTC Crush Tear Curl este utilizat pentru a produce acest ceai negru Frunzele proaspete sunt zdrobite si taiate in particule mici rezultand o infuzie rapida si puternic aromata Aceasta metoda asigura eliberarea maxima a aromei si a substantelor chimice benefice din frunzele de ceai Ceaiul negru Highland Ceylon CTC este renumit pentru gustul sau plin si robust Are o culoare bogata in ceasca cu nuante de chihlimbar si arome intense de malt si fructe Are de asemenea un nivel ridicat de cofeina oferind o sursa naturala de energie revitalizanta Un aspect deosebit al acestui ceai este absenta aditivilor Fara arome artificiale coloranti sau conservanti acesta pastreaza autenticitatea si integritatea gustului sau natural Astfel este o optiune excelenta pentru cei care cauta un ceai pur autentic si sanatos Ceaiul negru Highland Ceylon CTC fara aditivi poate fi savurat simplu dar poate fi si insotit de miere sau lamaie in functie de preferintele personale Poate fi baut fierbinte sau preparat ca ceai rece fiind potrivit pentru a fi savurat in orice moment al zilei Cu aroma sa bogata si gustul rafinat ceaiul negru Highland Ceylon CTC fara aditivi ofera o experienta deosebita pentru iubitorii de ceai Este un produs premium apreciat de cunoscatori si reprezinta o alegere excelenta pentru a va bucura de un ceai autentic si autentic English Breakfast Basilur este o traditie care este continuata pentru a rememora delicioasa masa englezeasca si glorioasa epoca victoriana Micul dejun englezesc facut din ceai pur Ceylon este o sarbatoare a farmecului englezesc impreuna cu gustul istoric al celor mai bune ceaiuri de pe pamant Gust grozav Basilur English Breakfast a fost premiat in cadrul prestigiosului concurs Great Taste care este cel mai apreciat premiu din lume Acest tip de premiu pentru mancare si bautura este cel mai de incredere printre consumatori dintrun motiv Produsele sunt testate si evaluate de peste de experti bucatari critici alimentare consumatori si retaileri ceea ce permite o opinie sincera si impartiala Great Taste este o emblema care confirma cea mai inalta calitate si gustul excelent al produsului Ce fel de frunze folosim pentru amestecul English Breakfast dintre acestea sunt frunze BP Broken Pekoe tratate cu CTC si din frunzele Broken Orange Pekoe Este singura listare CTC dintre ceaiurile din frunze de Basilur Ce inseamna de fapt CTCNumele complet al CTC este Crush Tear Curl Frunzele de ceai proaspete si intregi sunt trecute printro serie de role cilindrice cu sute de dinti ascutiti care zdrobesc rup si ruleaza ierburile in particule mici dure si de dimensiuni similare De ce am ales metoda CTC pentru amestecul English Breakfast si de ce se face infuzia mai puternicaAm decis sa facem o astfel de plecare in cazul English Breakfast deoarece este un ceai care se presupune sa dea o infuzie puternica stimulatoare de culoare inchisa Nu ar fi posibil sa se obtina un astfel de efect folosind metode de productie ortodoxe In mod traditional micul dejun englezesc este un amestec de doua amestecuri cel mai adesea Ceylon si Assam care este un ceai cu o aroma distincta acida si cu un corp plin Intrucat micul dejun englezesc este format doar din frunze de Ceylon folosind metoda de productie ortodoxa nu sar putea obtine un mic dejun tipic compozitie stimulatoare Datoram totul frunzelor mici si granulare Se obtine o infuzie puternica cu o suprafata de preparare mai mare iar acest lucru este garantat de frunzele taiate si rulate in cele mai mici particule Cu cat este mai mic cu atat obtinem mai repede un ceai intens de culoare inchisa Ceai in granule Da te rogDesi cunoscatorii asociaza adesea ceaiul in granule drept calitate inferioara nu ar trebui sa se teama de el in cazul marcilor Premium dovedite unde CTC uscat nu se obtine din deseuri ci frunze de varf de valoare maxima de la cele mai bune plantatii Ceaiul negru este unul dintre cele mai populare ceaiuri din lume Acesta este obtinut din frunzele arbustului de ceai Camellia sinesis din acelasi arbust fiind obtinute si alte ceaiuri precum ceaiul verde alb Oonlong Caracteristica principala a ceaiului negru este aceea ca el este cel mai oxidat dintre aceste ceaiuri si cu cea mai puternica aroma De la culoarea sa inchisa in realitate rosu inchis ii provine si numele de Ceai Negru Intro cana de ceai negru gasim numai jumatate din cantitatea de cafeina pe care o gasim intr o cana de cafea Ceylon este incontestabil unul d

37.70 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Basilur Tea Ceai negru ceylon specialty classics english breakfast cutie 100g - basilur

Basilur Tea Ceai negru ceylon specialty classics english breakfast cutie 100g - basilur

37.70 Lei

Categorii Basilur Tea


Branduri cacao


Cautari frecvente