Ceas Casio sport aw-80d-7aves
Ceas Casio sport aw-80d-7aves
Casio

Ceas Casio sport aw-80d-7aves

  • Telememo 30 (30 de intrari nume si nr
  • De telefon
  • Max
  • 8 litere
  • Inregistrare si 16 cifre
  • Inregistrare
  • Auto-sortare) Afiseaza ora pentru 29 de fuse orare (30 orase)
  • Actualizare ora de vara on
  • Off Cronometru cu sutimi de secunda (1
  • 100 s 24 ore) Timer (Numaratoare inversa) 1
Momentan indisponibil.

Nu stim cand sau daca acest articol va fi din nou in stoc.

Reduceri ceasuri de mana

Magazine ceasuri barbatesti

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Casio

Casio este o cunoscută companie japoneză de produse electronice de consum și producție. A fost fondată în 1946 de Tadao Kashio în Tokyo, Japonia. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv instrumente muzicale electronice, calculatoare, ceasuri, camere foto și multe altele.

Iată câteva dintre liniile și categoriile de produse notabile asociate mărcii Casio:

1. Calculatoare: Casio este renumit pentru calculatoarele sale, în special pentru calculatoarele științifice și grafice, care sunt utilizate pe scară largă de studenți, ingineri și profesioniști pentru diverse calcule matematice și științifice.

2. Ceasuri: Casio este cunoscut pentru ceasurile sale digitale și analog-digitale. Seria G-Shock, în special, este populară pentru designul său robust și durabil, făcându-l favorit printre pasionații de sport și în aer liber.

3. Instrumente muzicale electronice: Casio produce o gamă largă de tastaturi electronice, piane digitale, sintetizatoare și alte instrumente muzicale. Instrumentele lor sunt folosite de muzicieni, educatori și pasionați.

4. Camere digitale: Deși Casio nu este la fel de proeminent în industria camerelor digitale ca alte mărci, a produs camere digitale compacte și accesorii pentru camere digitale.

5. Electronice de afaceri și de consum: Casio produce, de asemenea, o varietate de alte dispozitive electronice, inclusiv imprimante de etichete, proiectoare, case de marcat și sisteme de puncte de vânzare (POS).

6. Ceasuri inteligente: În ultimii ani, Casio a intrat pe piața ceasurilor inteligente cu seriile Pro Trek Smart și G-Shock Smartwatch, care combină robustețea ceasurilor tradiționale G-Shock cu funcții inteligente.

Casio este cunoscut pentru angajamentul față de inovație și calitate în produsele sale, făcându-l un brand respectat în mai multe categorii de electronice de larg consum și accesorii.

Ai cumparat sau ai folosit produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Ceas Casio sport aw-80d-7aves

Fii prima / primul care scrie o recenzie

Cate stelute ai acorda acestui produs?
Numele tau
Titlu recenzie
Descrie experienta ta cu produsul

Categorii Casio


Branduri ceasuri barbatesti


Cautari frecvente