Ulei esential de scortisoara pur 10ml Mayam

16.9 LEI

Scortisoara este o mirodenie foarte apreciata de mii de ani si a reprezentat o marfa comerciala importanta în Orient.

Este folosita preponderent în arta culinara dar a fost utilizata mai demult în potiuni de dragoste pentru masaje si intern ca antifungic analgezic antiviral si vermifug.

Ulei esential se distileaza atât din scoarta cât si din frunze acesta este obtinut din frunze.

Mirosul esentei este unul pregnant si persistent actiunea sa este în principal antibacteriana antifungica si antiparazitara iar din punct de vedere energetic si fizic este încalzitor stimulator.

Metoda de obtinere: prin distilare cu aburi din frunzele copacului de scortisoaraZona geografica de provenienta: Sri LankaCalitate: ulei esential pur si naturalPrezentare: lichid galbui limpedeDescriere olfactiva: miros caracteristic puternic si pregnantIngrediente (INCI): cinnamomum zeylanicum leaf oilProprietatile uleiului de scortisoaraantiviral antifungic antiparazitarantibacterian cu spectru larginsecticid acaricidtonifiant încalzitor favorizeaza circulatia sanguina si limfaticadigestiv tonic uterinstimulator tonic sexual afrodisiacstimulator fizic si psihicLa ce va poate ajutamicoze verugi infectii cutanateinfectii bucale si respiratorii igiena dentaraoboseala somnolenta digestie lenta stari de astenie si depresiveimpotenta libidou scazutcirculatie sanguina deficitara încalzirea membrelor si a musculaturiiigiena si întretinerea caseiprepararea parfumurilor parfumarea sapunurilorCum se foloseste uleiul de scortisoaraeste un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele doar ca ingredient în preparate cosmetice parfumuri si compozitii pentru aromaterapiedozaj indicativ 01 - 2%; fiind un ulei esential puternic se foloseste în concentratie mica atunci când se aplica pe o suprafata mai mare de pielediluat în ulei vegetal împreuna cu alte esente sub forma de masajo picatura pe un betisor cu vata aplicat pe verugi (negi) o data sau de doua ori pe zi evitând contactul cu pielea sanatoasaca ingredient în creme balsamuri si unguenteca ingredient în pasta de dintica aromatizant si parfumant în balsamuri de buzeca esenta parfumanta pentru sapunuri M&P si CP sare de baieca ingredient în solutii contra insectelor; în solutii de curatare a tapiteriei si covoarelor ca anti-acarianalaturi de alte esente cu note de vârf mijloc si de baza pentru crearea parfumurilor lichide sau solidedifuzare aeriana în candele sau vaporizatoare; se recomanda difuzarea pe un timp scurt si în combinatie cu alte uleiuri esentiale cu aroma mai blânda (ex.

portocale)Pastrare: închis etans în loc uscat si racoros ferit de luminaDate de siguranta:ca regula generala înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului cu cel putin 24 de ore înainte de aplicaredetalii despre utilizarea în siguranta a uleiurilor esentialeeste un produs dermocaustic pe piele se foloseste doar în concentratie micaa se evita utilizarea de catre persoanele alergice la scortisoara cei cu pielea sensibila iritata sau ranitaa se evita contactul cu ochiicontraindicat în sarcina; contraindicat pentru copiii micia nu se lasa la îndemâna copiiloruz extern; uzul intern se recomanda sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

0


Marca: Mayam
In stoc

Cumpara Ulei esential de scortisoara pur 10ml Mayam

Ai cumparat acest produs? Adauga un comentariu!