Dove crema de corp silky nourishing 300 ml
Dove

Dove crema de corp silky nourishing 300 ml

Vezi magazinul 1001cosmetice
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Crema de corp Dove Silky Nourishing
  • Potrivita pentru pielea normala
  • Iti invaluie fiecare centimetru al pielii intr-o senzatie de catifelare
  • Combinatia speciala de particule fine ce reflecta lumina si DeepCare Complex
  • Un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei esential bogat
  • Hraneste pielea in profunzime si ii confera o stralucire naturala
  • 300 ml
15.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Reduceri ingrijire corp

Despre Dove

Dove este un brand binecunoscut care se concentrează în primul rând pe produse de îngrijire personală și de înfrumusețare. Este deținut de Unilever, o companie multinațională de bunuri de larg consum.

Iată câteva puncte cheie despre marca Dove:

1. Prezentul companiei: Dove este un brand sub umbrela Unilever, una dintre cele mai mari companii de bunuri de larg consum din lume. Dove a fost introdus în 1957 ca săpun de frumusețe și de atunci și-a extins gama de produse pentru a include diverse produse de îngrijire personală și de înfrumusețare.

2. Gama de produse: Dove oferă o gamă largă de produse de îngrijire personală, inclusiv produse de spălare pentru corp, săpunuri, șampoane, balsamuri, deodorante, loțiuni și produse de îngrijire a pielii. Una dintre caracteristicile distinctive ale Dove este concentrarea pe produse care sunt blânde și potrivite pentru pielea sensibilă.

3. Campania „Real Beauty”: Dove este probabil cel mai cunoscut pentru campania „Real Beauty”, care a început la începutul anilor 2000. Această campanie se concentrează pe promovarea pozitivității corpului și a stimei de sine prin contestarea standardelor tradiționale de frumusețe și subliniind frumusețea naturală a tuturor indivizilor.

4. Responsabilitate socială: Dove a fost implicată în diverse inițiative de responsabilitate socială și sustenabilitate, cum ar fi eforturile de reducere a deșeurilor de plastic și inițiative care promovează stima de sine și încrederea în corp în rândul oamenilor de toate vârstele.

5. Prezență globală: Produsele Dove sunt disponibile pe scară largă în multe țări și regiuni din întreaga lume. Brandul are o prezență puternică pe piața de îngrijire personală și frumusețe.

6. Proprietate: După cum am menționat mai devreme, Dove este un brand deținut de Unilever, care este o companie multinațională cu un portofoliu larg de mărci de consum.

Dove crema de corp silky nourishing 300 ml

Dove crema de corp silky nourishing 300 ml

15.00 Lei

Categorii Dove


Branduri ingrijire corp


Cautari frecvente