Incaltaminte barbati Tommy Hilfiger ness white
Incaltaminte barbati Tommy Hilfiger ness white
Tommy Hilfiger

Incaltaminte barbati Tommy Hilfiger ness white

Pret vechi: 530 Lei

Reducere de 36%. Stoc limitat.

343 Lei
 • Incaltaminte Barbati Tommy Hilfiger Ness White.
 • De la lansarea brandului său omonim în 1985, Tommy Hilfiger a devenit renumit la nivel mondial ca fiind pionierul stilului cool american clasic.
 • Inspirat de cultura pop iconică și de moștenirea americană, designerul și brandul său sunt conduse de o viziune mereu optimistă pentru a încălca convențiile și a celebra individualitatea.
 • Astăzi, sub îndrumarea, viziunea și conducerea Hilfiger în calitate de designer principal, TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute branduri de stil de viață din lume, care împărtășește spiritul său inclusiv și tineresc cu consumatorii din întreaga lume.
 • Cariera lui Hilfiger în modă a început ca student la liceu în 1969, când și-a deschis primul magazin, People’s Place, în orașul său natal Elmira, New York.
 • Zece ani mai târziu, s-a mutat în Manhattan pentru a urma o carieră în designul modei, iar în 1985 marca sa omonimă s-a lansat cu o singură colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați.
 • De atunci, a crescut pentru a atinge peste 6,6 miliarde de dolari SUA în vânzările cu amănuntul la nivel mondial în 2016 și, ca un adevărat brand de stil de viață, cuprinde o gamă largă de colecții, inclusiv HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED, TOMMY JEANS, îmbrăcăminte sportivă pentru bărbați și femei, îmbrăcăminte pentru copii și licențiată linii, inclusiv îmbrăcăminte de corp, încălțăminte, accesorii, ceasuri, bijuterii și parfumuri. În 2010, PVH Corp. a achiziționat Grupul Tommy Hilfiger, care se mândrește astăzi cu o rețea extinsă de distribuție care acoperă 100 de țări și peste 1.800 de magazine de vânzare cu amănuntul TOMMY HILFIGER pe cele cinci continente, inclusiv cel mai mare magazin flagship global de la tommy.com.
 • Hilfiger are o pasiune îndelungată pentru filantropie și, prin organizația globală TommyCares, compania Tommy Hilfiger susține diverse inițiative și organizații caritabile internaționale, inclusiv Salvați copiii, Autism Speaks și World Wildlife Fund.
 • Diversele realizări ale lui Hilfiger în afaceri și modă i-au adus numeroase distincții, printre care prestigiosul premiu Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award al CFDA în 2012. Viața și cariera lui Hilfiger au fost descrise în memoriile sale, American Dreamer, publicate la 1 noiembrie 2016. Memoriile sunt reflectarea experiențelor sale în industria modei din ultimii 30 de ani.
 • Relatând copilăria timpurie și anii de formare, acesta explorează eșecurile, triumfurile și hotărârea pură care l-au determinat să construiască un brand global de miliarde de dolari...

Gaseste un voucher, cupon, cod reducere Mycloset.
Mycloset.ro este un magazin online unde poti cumpara Incaltaminte barbati Tommy Hilfiger ness white cu incredere.

Incaltaminte barbati Tommy Hilfiger ness white

Incaltaminte barbati Tommy Hilfiger ness white

343 Lei

Ai cumparat sau ai folosit produsul ?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Incaltaminte barbati Tommy Hilfiger ness white

Review incaltaminte barbati tommy hilfiger ness white


Fii primul care scrie un review

Ce nota ai acorda acestui produs?
Numele tau
Titlu review
Descrie experienta ta cu produsul

Evolutie pret Incaltaminte barbati Tommy Hilfiger ness white

 • 21 Mai 2020343 Lei
 • 29 Mai 2020343.0 Lei
 • 21 Martie 2020345 Lei
 • 2 Aprilie 2020355.0 Lei

Cautari frecvente