Despre Farmec

FARMEC este un brand românesc de cosmetice și îngrijire a pielii care funcționează de peste un secol. Denumirea „FARMEC” înseamnă „Fondul Agricol – Regele Mihai I” (Fondul Agricol – Regele Mihai I), o referire la originile sale. Marca este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse cosmetice și de îngrijire a pielii, inclusiv creme, loțiuni, produse de curățare și alte articole de înfrumusețare și de îngrijire personală.

Caracteristicile și caracteristicile cheie ale mărcii FARMEC includ:

1. Istorie lungă: FARMEC a fost înființată în 1889 și este unul dintre cele mai vechi mărci de cosmetice și îngrijire a pielii din România. Istoria sa lungă este o dovadă a calității și rezistenței sale.

2. Ingrediente naturale: FARMEC accentuează adesea utilizarea ingredientelor naturale în produsele sale. Oferă diverse linii de îngrijire a pielii, inclusiv gerovital, aslavital și farmec, fiecare având produse concepute pentru probleme specifice ale pielii.

3. Gamă de produse: marca oferă o gamă diversă de produse de îngrijire a pielii și de înfrumusețare, inclusiv creme de față, loțiuni de corp, produse de curățare și produse de îngrijire a părului.

4. Sustenabilitate: FARMEC a depus eforturi pentru a include durabilitatea în practicile sale, inclusiv ambalajele ecologice și formulările de produse.

FARMEC este un brand cunoscut și de încredere în România și are prezență și în alte țări. Produsele sale sunt disponibile la diverși comercianți cu amănuntul și online, făcându-le accesibile unei game largi de clienți care caută soluții cosmetice și de îngrijire a pielii de calitate.


Cautari frecvente