Only Rochie petrecuta cu imprimeu si volane olivia
Only

Only Rochie petrecuta cu imprimeu si volane olivia

Vezi magazinul Fashiondays

Caracteristici Culoare: rosu - alb Stil: casual Material: poliester Imprimeu: floral Croiala: petrecuta Lungime: scurta Decolteu: cache coeur Lungime maneca: maneca scurta Detalii: cordon in talie - garnituri cu volane Compozitie Exterior: 100% poliester

74.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CuloareRosu alb
StilCasual
MaterialPoliester
ImprimeuFloral
CroialaPetrecuta
LungimeScurta
DecolteuCache coeur
Lungime manecaManeca scurta
DetaliiCordon in talie garnituri cu volane
Exterior100 poliester

Te-ar mai putea interesa

Reduceri femei

Despre Only

Only este un brand de modă popular cu sediul în Danemarca. Se concentrează în primul rând pe îmbrăcămintea pentru femei, oferind o gamă largă de îmbrăcăminte la modă și elegantă, inclusiv topuri, blugi, rochii, jachete, fuste și accesorii.

Only este cunoscut pentru designul său contemporan, atenția la detalii și angajamentul de a oferi îmbrăcăminte la modă la prețuri accesibile. Brandul urmărește adesea cele mai recente tendințe de modă, oferind piese versatile care atrag o gamă variată de gusturi și preferințe.

Are doar o prezență puternică în Europa și și-a extins acoperirea la nivel global, cu magazine și canale de vânzare online care se adresează consumatorilor conștienți de modă din întreaga lume.

În general, Only s-a impus ca o marcă preferată pentru femeile care doresc să rămână în tendințe și să-și exprime stilul personal prin alegerile lor vestimentare.

Only Rochie petrecuta cu imprimeu si volane olivia

Only Rochie petrecuta cu imprimeu si volane olivia

74.99 Lei

Categorii Only


Branduri rochii


Cautari frecvente