Sally Hansen forfecuta pentru unghii si cuticule
29.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Reduceri ingrijirea unghiilor

Despre Sally Hansen

Sally Hansen este un brand american binecunoscut, specializat în produse de îngrijire și frumusețe a unghiilor. Brandul a fost fondat de însăși Sally Hansen în anii 1950 și de atunci a devenit un nume cunoscut, oferind o gamă largă de produse concepute pentru a răspunde diferitelor nevoi de îngrijire a unghiilor.

Produsele cheie de la Sally Hansen includ lacuri de unghii, tratamente pentru unghii și instrumente pentru manichiură și pedichiură. Marca este cunoscută în special pentru inovația sa în industria de îngrijire a unghiilor. De exemplu, Sally Hansen a introdus primul tratament pentru unghii „Hard As Nails”, care a devenit rapid un produs popular și emblematic.

Gama de produse Sally Hansen satisface diferite preferințe și nevoi, oferind o gamă variată de culori, finisaje și formulări ale lacului de unghii. Brandul încorporează adesea tendințe din lumea modei în colecțiile sale, asigurându-se că consumatorii au acces la cele mai noi și mai la modă look-uri de unghii.

Pe lângă îngrijirea unghiilor, Sally Hansen și-a extins oferta de produse pentru a include și alte articole legate de frumusețe, cum ar fi produse pentru îndepărtarea părului și soluții de autobronzant.

Sally Hansen forfecuta pentru unghii si cuticule

Sally Hansen forfecuta pentru unghii si cuticule

29.00 Lei

Categorii Sally Hansen


Branduri ingrijirea unghiilor


Cautari frecvente