Are you maybe looking to shop in United States instead? Hello! Are you maybe looking to shop in United States instead?

Clinique Superfine line for brows 8 g soft brown 2
Clinique Superfine line for brows 8 g soft brown 2
Clinique

Clinique Superfine line for brows 8 g soft brown 2

Vezi magazinul Bestvalue
  • Un creion pentru sprancene incredibil de usor de aplicat
  • Clinique Superfine Liner se integreaza atat de bine in linia sprancenelor tale naturale
  • Incat nimeni nu va vedea vreo diferenta
  • Varful subtire nu trebuie ascutit niciodata si deseneaza cu precizie
  • Fara intreruperi
  • Cu linii uniforme
  • Finisajul este natural
  • Iar culoarea rezista mult timp
  • Nu se intinde si nu se sterge

Reduceri machiaj

Magazine ochi

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Clinique

Clinique este un brand american de cosmetice și de îngrijire a pielii bine-cunoscut, care face parte din companiile Estée Lauder. Fondată în 1968, Clinique este cunoscută pentru produsele sale dezvoltate de dermatologi și pentru angajamentul său de a crea produse cosmetice și produse de îngrijire a pielii testate împotriva alergiilor și fără parfum.

Iată câteva aspecte cheie ale mărcii Clinique:

1. Accentul pentru îngrijirea pielii: Clinique este recunoscută pe scară largă pentru produsele sale de îngrijire a pielii, inclusiv demachiante, creme hidratante, seruri și tratamente. Accentul brandului este pe promovarea pielii sănătoase și strălucitoare.

2. Fără parfum și testat pentru alergii: Unul dintre punctele de vânzare unice ale Clinique este angajamentul său de a crea produse care nu conțin alergeni și parfumuri obișnuite. Acest lucru face ca produsele sale să fie potrivite pentru persoanele cu piele sensibilă.

3. Soluții personalizate pentru piele: Clinique a introdus conceptul de îngrijire personalizată a pielii cu „Sistemul său de îngrijire a pielii în 3 pași”, care este adaptat diferitelor tipuri de piele. Acest sistem include produse de curățare, exfoliere și hidratare concepute pentru a răspunde nevoilor individuale de îngrijire a pielii.

4. Cosmetice: Pe lângă îngrijirea pielii, Clinique oferă și o gamă largă de produse cosmetice, inclusiv fond de ten, rujuri, farduri de pleoape și multe altele. Aceste produse mențin adesea accentul brandului de a fi blând cu pielea.

5. Dezvoltat dermatolog: Clinique colaborează cu dermatologi și experți în îngrijirea pielii în dezvoltarea produselor sale, cu scopul de a oferi soluții eficiente și sigure pentru diferite probleme ale pielii.

6. Fără parfum și parabeni: Produsele mărcii nu conțin, de obicei, parfumuri și parabeni adăugate, ceea ce le face potrivite persoanelor cu sensibilități.

7. Prezența globală: Produsele Clinique sunt disponibile pe scară largă în multe țări, cu prezență în magazine universale de ultimă generație, buticuri Clinique independente și retail online.

8. Cercetare clinică: Brandul investește în cercetarea științifică pentru a inova și a îmbunătăți continuu liniile sale de îngrijire a pielii și cosmetice.

Reputația Clinique se bazează pe angajamentul său de a oferi soluții blânde, dar eficiente de îngrijire a pielii. Accentul său pe produsele dezvoltate de dermatologi și o abordare testată pentru alergii au făcut din aceasta o alegere de încredere pentru cei care doresc să își îngrijească pielea fără a compromite calitatea sau siguranța.

Clinique Superfine line for brows 8 g soft brown 2

Clinique Superfine line for brows 8 g soft brown 2

100.00 Lei

Ai cumparat sau ai folosit produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Clinique Superfine line for brows 8 g soft brown 2

Fii prima / primul care scrie o recenzie

Cate stelute ai acorda acestui produs?
Numele tau
Titlu recenzie
Descrie experienta ta cu produsul

Categorii Clinique


Branduri ochi


Cautari frecvente