The North Face - pantofi men's edgewood 7
The North Face

The North Face - pantofi men's edgewood 7

Vezi magazinul Answear
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Pantofi din colectia The North Face
  • Model izolat confectionat din combinatia materialului sintetic cu pielea naturala
  • Model rezistent la apa
  • Varf rigidizat
  • Spatele calcaiului rigidizat
  • Lungimea brantului pentru marimea este de: 27 cm
  • Dimensiunile date pentru marimea: 42
  • Material: sintetic Izolare: izolat Material: piele moale Incheiere: snur Skład: Gamba: Material sintetic
  • Piele naturala Interiorul: Material textil Talpa: Material sintetic ID produktu: 4920-OBM015 Kod producenta: T93316
529.90 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

De27 cm
Dimensiunile date pentru marimea42
MaterialSintetic
Piele moale
IzolareIzolat
IncheiereSnur
SkładGambamaterial sintetic
InteriorulMaterial textil
TalpaMaterial sintetic
Id produktu4920obm015
Kod producentaT93316

Te-ar mai putea interesa

Despre The North Face

The North Face este un brand american de recreere și îmbrăcăminte activă în aer liber, binecunoscut pentru îmbrăcămintea, echipamentul și încălțămintea de înaltă calitate pentru exterior. Compania a fost fondată în 1966 în San Francisco, California, de Douglas Tompkins și Susie Tompkins Buell. Este numit după faţa nordică a unui munte, care este, în general, cea mai rece şi cea mai dificilă parte de urcat din emisfera nordică.

The North Face este renumit pentru produsele sale durabile și funcționale concepute pentru diverse activități în aer liber, inclusiv drumeții, camping, alpinism, schi, snowboard și multe altele. Unele dintre cele mai populare produse și linii de produse includ:

1. Jachete și îmbrăcăminte exterioară: The North Face este cunoscută în special pentru gama sa largă de jachete de exterior, inclusiv opțiuni impermeabile și izolate. Tehnologia Gore-Tex folosită în multe dintre produsele lor oferă o protecție excelentă împotriva elementelor.

2. Rucsacuri și Genți: Compania produce rucsacuri, genți și alte echipamente pentru transportul echipamentului în aer liber, indiferent dacă mergeți într-o excursie de o zi sau într-o expediție de mai multe zile.

3. Încălțăminte: The North Face oferă ghete de drumeție, pantofi de alergare și alte tipuri de încălțăminte concepute pentru aventurile în aer liber.

4. Corturi și echipamente de camping: Ei produc o varietate de echipamente de camping, inclusiv corturi, saci de dormit și pernuțe de dormit.

5. Îmbrăcăminte pentru atletism și exterior: The North Face produce o gamă largă de îmbrăcăminte pentru exterior, inclusiv straturi de bază, straturi intermediare și îmbrăcăminte activă pentru diferite anotimpuri și activități.

6. Accesorii: Brandul oferă, de asemenea, pălării, mănuși, eșarfe și alte accesorii pentru a vă menține cald și protejat în condiții de frig.

The North Face are un angajament puternic față de sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu. Ei au depus eforturi pentru a utiliza materiale reciclate în produsele lor și au implementat inițiative pentru a-și reduce amprenta asupra mediului.

Produsele companiei sunt populare printre pasionații de aer liber, sportivii și aventurierii, iar logo-ul The North Face, care prezintă o versiune stilizată a formațiunii de stâncă Half Dome din Parcul Național Yosemite, este recunoscut pe scară largă ca un simbol al explorării și aventurii în aer liber.

The North Face - pantofi men's edgewood 7

The North Face - pantofi men's edgewood 7

529.90 Lei

Categorii The North Face


Branduri outdoor


Cautari frecvente