Andrographis - respirație & imunitate, 60 cps eco | Organic India
Organic India

Andrographis - respirație & imunitate, 60 cps eco | Organic India

Vezi magazinul Viataverdeviu
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Andrographis Respirație & Imunitate
  • 60 cps ECO
  • Organic India SUPLIMENT NATURAL din Plante 100% Certificate Organic în UE
  • SUA și India 60 capsule vegetale Caracteristici ORGANIC INDIA Andrographis Respirație & Imunitate este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic
  • Nu contine si nu sunt folosite in niciun stagiu al productiei pesticide sintetice
  • Erbicide
  • Ingrasaminte sau alte tratamente chimice
  • Andrographis ajută la detoxifierea organismului și la optimizarea sistemului imunitar
  • O serie de studii arată că Andrographis este atât eficient
  • Cât și sigur în prevenirea și tratarea răcelilor și infecțiilor căilor respiratorii superioare
79.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

BeneficiiBenefic in racelile si infectiile tractului respirator superior
Ingrediente/capsulaPortie1
Mod de administrare
Recomandare pentru cele mai bune rezultateCate 2 capsule de 2 ori pe zi in timpul meselor pentru 3 luni sau in functie de recomandarea specialistului
Mod de pastrareA se pastra la temperatura camerei la loc uscat si ferit de lumina directa a soareluia nu se lasa la indemana copiilor
Eco este
NotificareSnpmaps 150352021
NotaProdusele prezentate pe siteul wwwviataverdeviuro sunt eficiente atunci cand sunt integrate intrun stil de viata sanatos

Te-ar mai putea interesa

Despre Organic India

ORGANIC INDIA este o marcă specializată în suplimente organice din plante, ceaiuri și produse de wellness. Fondată în 1997, ORGANIC INDIA se angajează să promoveze sănătatea și bunăstarea holistică prin utilizarea de ingrediente organice și din surse durabile.

Gama de produse a mărcii include o varietate de suplimente din plante și produse de wellness concepute pentru a susține sănătatea generală, imunitatea, vitalitatea și echilibrul. Aceste produse sunt formulate folosind ierburi tradiționale ayurvedice, cum ar fi tulsi (busuioc sfânt), ashwagandha, turmeric și moringa, cunoscute pentru proprietățile lor terapeutice și beneficiile pentru sănătate.

Unul dintre produsele emblematice ale ORGANIC INDIA este linia sa de ceaiuri și suplimente Tulsi. Tulsi, cunoscut și sub numele de busuioc sfânt, este venerat în Ayurveda pentru proprietățile adaptogene și capacitatea de a promova ameliorarea stresului, claritatea mentală și relaxarea. ORGANIC INDIA oferă o gamă de ceaiuri Tulsi, capsule și amestecuri de plante pentru a susține diverse aspecte ale sănătății și bunăstării.

Pe lângă produsele Tulsi, ORGANIC INDIA produce și o varietate de alte suplimente din plante și produse de wellness, inclusiv capsule din plante, pulberi și siropuri formulate pentru a susține digestia, detoxifierea, sănătatea imunitară și multe altele.

ORGANIC INDIA pune un accent puternic pe durabilitate, aprovizionare etică și practici comerciale echitabile. Marca lucrează direct cu fermierii din India pentru a cultiva ierburi organice folosind practici agricole regenerative care promovează sănătatea solului, biodiversitatea și abilitarea comunității.

În plus, ORGANIC INDIA se angajează în responsabilitatea socială și inițiativele de dezvoltare comunitară în regiunile de unde provin ierburile sale. Prin programe axate pe educație, asistență medicală, responsabilizarea femeilor și conservarea mediului, ORGANIC INDIA se străduiește să aibă un impact pozitiv asupra vieții fermierilor și comunităților.

În general, ORGANIC INDIA este un brand de încredere, cunoscut pentru angajamentul său față de agricultura ecologică, durabilitate și bunăstare holistică. Cu gama sa de suplimente din plante și produse de wellness, ORGANIC INDIA oferă consumatorilor soluții naturale pentru a le susține sănătatea și vitalitatea, promovând în același timp responsabilitatea socială și ecologică.

Andrographis - respirație & imunitate, 60 cps eco | Organic India

Andrographis - respirație & imunitate, 60 cps eco | Organic India

79.00 Lei

Categorii Organic India


Cautari frecvente