Informatii produs
Zile | Se pun la muiat circa 10 15 caise confiate pentru o jumatate de ora pentru a fi bine hidratate si se consuma la cina ideal ar fi ca singur aliment insa se poate folosi cu paine prajita pentru a oferi satietatecaisele uscate stimuleaza digestia datorita substantelor alcaline pe care le contin asadar este bine sa le consumam cu o jumatate de ora inainte de mesele principalecontinutul bogat in betacaroten al caiselor deshidrate le dau recomandarea de a putea fi consumate in cazul in care avem pielea afectata de eczeme acnee si alte infectii ale pielii dar si in cazul unei vederi slabe vitamina |
---|---|
Anton precizeaza ca | Caisele uscate au de 3 ori mai multa vitamina |
Kcal./100 g.de la caise se folosesc si samburii care pot fi in functie de soi | Amari sau dulci |
Din samburii dulci de cais se extrage uleiul care este folosit ca si cel de migdale uscate, atat pentru consum alimentar, cat si pentru redarea stralucirii si frumusetii tenului in tratamentele cosmetice sau in terapeutica aromoterapiei – in executarea masajului cu uleiuri si esente naturale.valori nutritionale/100gr | energie 100096 |