Basilur Tea Ceai negru ceylon four seasons autumn cutie 100g - basilur
Basilur Tea

Basilur Tea Ceai negru ceylon four seasons autumn cutie 100g - basilur

Vezi magazinul Planteea
  • O stea, bazat pe 1 voturi

Ceai negru ceylon Autumn Tea colectia Four Seasons cutie metalica grame Basilur Tea ceai din frunze negre de Ceylon cu adaos de sofran si o nota de sirop de artar Ceaiul Four Season Autumn este una dintre cele mai populare combinatii de ceai negru BOP si aroma dulce a siropului de artar Pe masura ce frunzele frumoase de artar devin rosu stralucitor si galben aprins in toamna Basilur Four Seasons se invarte in Ceai de toamna cu cel mai bun ceai negru de Ceylon din lume completat cu un gust tentant de artar Impreuna elibereaza o aroma calmanta si linistitoare si un gust neted matasos care aminteste de o sarbatoare delicioasa Ceaiul negru este unul dintre cele mai populare ceaiuri din lume Acesta este obtinut din frunzele arbustului de ceai Camellia sinensis din acelasi arbust fiind obtinute si alte ceaiuri precum ceaiul verde alb OolongCaracteristica principala a ceaiului negru este aceea ca el este cel mai oxidat dintre aceste ceaiuri si cu cea mai puternica aroma De la culoarea sa inchisa in realitate rosu inchis ii provine si numele de Ceai NegruIntro cana de ceai negru gasim numai jumatate din cantitatea de cafeina pe care o gasim intro cana de cafea Ceylon este incontestabil unul dintre cele mai faimoase ceaiuri din lumeCeaiul nostru este autentic Ceylon pur fara a fi amestecat cu ceaiuri inferioare Este un sortiment deosebit produs in serie limitata Are o aroma vioaie care evoca un gust subtil de citrice Ceaiul negru Ceylon provine din Sri Lanka cunoscuta sub numele Ceylon pana in anul si este unul dintre cele mai renumite ceaiuri din lume Ceylon sau Sri Lanka este renumita pentru ceaiurile sale de inalta calitate fiind cel deal treilea producator mondial de ceaiuriCeaiul negru este un tip de ceai care este mai oxidat decat ceaiurile oolong verzi si albe Ceaiul negru are in general o aroma mai puternica decat alte ceaiuriCeaiul negru isi pastreaza aroma mai multi ani Din acest motiv a fost mult timp un articol comercial iar pachetele comprimate de ceai negru au servit chiar ca o forma de plata in Mongolia Tibet si SiberiaFrunzele de ceai sunt oxidate sub temperatura si umiditate controlate Acest procedeu se mai numeste fermentatie care este un nume gresit deoarece nu are loc nicio fermentare realaDeoarece oxidarea incepe chiar in faza de rulare timpul dintre aceste etape este de asemenea un factor crucial in calitatea ceaiului Oxidarea are un efect important asupra gustului produsului final dar cantitatea de oxidare nu este o indicatie a calitatii Producatorii de ceai corespund nivelurilor de oxidare cu ceaiurile pe care le produc pentru a da caracteristicile finale doriteApoi frunzele sunt uscate pentru a stopa procesul de oxidare Basilur este o expresie a artei de a bea ceai Fiecare gama de Basilur descrie propria poveste legata de bogata mostenire din Sri Lanka Fiecare produs este o experienta unica de baut de ceai care ii transporta pe cei mai exigenti bautori de ceai in alt timp si locCeaiul Basilur te poarta prin aceasta lunga calatorie a ceaiului cu amestecuri si ambalaje inovatoare pastrand intacte traditiile vechi de de ani

40.70 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Basilur Tea Ceai negru ceylon four seasons autumn cutie 100g - basilur

Basilur Tea Ceai negru ceylon four seasons autumn cutie 100g - basilur

40.70 Lei

Categorii Basilur Tea


Branduri cacao


Cautari frecvente