Basilur Tea Ceai negru ceylon specialty classics english afternoon cutie 100g - basilur
Basilur Tea

Basilur Tea Ceai negru ceylon specialty classics english afternoon cutie 100g - basilur

Vezi magazinul Planteea
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi

Ceai negru ceylon English Afternoon colectia Specialty Classics cutie metalica grame Basilur Tea ceai negru Ceylon FBOP frunze vrac fara aditivi Perfect pentru o gustare de dupaamiaza Amestec in stil englezesc cu o culoare stralucitoare si gust revigorant delicat si aromat Un ceai cu o lunga asemanare istorica ceaiul de dupaamiaza este o afacere la moda inventata de a a ducesa de Bedford Anna Maria La inceputul secolului al XIXlea doar o bautura racoritoare era servita la pranz intre micul dejun si cina de aceea ceaiul de dupaamiaza a fost inventat de ducesa Anna Maria Impreuna cu ceai o gama larga de bunatati delicioase au fost servite ca acompanie cum ar fi sandvisuri cu degete de castraveti scones petit fours care era un dans incantator pe gura cuiva Chiar si astazi ceaiul de dupaamiaza este considerat o afacere eleganta si la moda feminina care este o adunare a unui grup de oameni imbracati in tinute la moda care se bucura de deliciul ceaiului de dupaamiaza Acesta este un ceai de dupaamiaza perfect cu un gust dulce dulce si de culoare portocalie odata preparat Iata cateva detalii despre ceaiul negru Ceylon English Afternoon Origine Ceaiul negru Ceylon este cultivat in regiunea montana din centrul Sri Lankai cunoscuta pentru climatul sau favorabil cultivarii ceaiului Zonele de inaltitudine si solurile bogate din aceasta regiune contribuie la dezvoltarea aromelor si a calitatii exceptionale a ceaiului Ceylon Recoltare si procesare Frunzele de ceai sunt culese manual din plantatii si sunt supuse unui proces de oxidare completa cunoscut sub numele de fermentatie care le confera culoarea si aroma caracteristica ceaiului negru Procesul de fabricatie este realizat cu grija pentru a mentine integritatea frunzelor si a le pastra aromele naturale Aroma si gust Ceylon English Afternoon este apreciat pentru aroma sa fina si echilibrata Aromele sunt subtile si parfumate cu note usor fructate si florale precum citrice coacaze si flori de portocal Gustul este plin bogat si revigorant cu o usoara dulceata si o nota delicata de taninuri Mod de preparare Pentru a obtine cel mai bun gust din ceaiul negru Ceylon English Afternoon se recomanda utilizarea apei fierbinti aproximativ C si infuzarea timp de minute Cantitatea de ceai si timpul de infuzare pot fi ajustate in functie de preferintele personale in ceea ce priveste intensitatea aromei si a gustului Asocieri culinare Acest ceai este un partener ideal pentru servirea alaturi de biscuiti prajituri usoare sau sandvisuri Se poate bucura in timpul dupaamiezii sau oricand doriti o pauza placuta si racoritoare Beneficii pentru sanatate Ca majoritatea ceaiurilor negre Ceylon English Afternoon contine antioxidanti si compusi beneficii pentru sanatate care pot sprijini sistemul imunitar proteja celulele de stresul oxidativ si stimula starea de alerta mentala De asemenea contine cofeina oferind o sursa naturala de energie Ceylon FBOP Fannings Broken Orange Pekoe este o categorie de grad de frunze de ceai negru provenite din Sri Lanka Ceylon Termenul FBOP descrie marimea si aspectul frunzelor de ceai precum si procesul de productie Iata ce inseamna fiecare componenta a termenului Fannings Aceasta este cea mai mica categorie de grad de frunze de ceai Fannings consta in particule mici de frunze rupte care au fost obtinute in urma procesului de fabricatie al ceaiului negru Aceste particule sunt mai mici decat cele din categoria Broken Orange Pekoe BOP si sunt adesea folosite in fabricarea de pliculete de ceai sau in amestecuri de ceaiuri Broken Termenul broken indica faptul ca frunzele au fost rupte in timpul procesului de fabricatie al ceaiului pentru a stimula oxidarea si eliberarea aromei Frunzele rupte permit infuzarea rapida si eliberarea rapida a aromei si a culorii in apa Orange Culoarea orange din termenul Broken Orange Pekoe se refera la culoarea stralucitoare a lichidului de ceai preparat Nu are legatura cu gustul sau aroma portocalelor Pekoe Termenul pekoe descrie o calitate superioara a frunzelor de ceai Pekoe se refera in mod traditional la mugurul terminal si la primele doua frunze ale plantei de ceai In cazul Broken Orange Pekoe frunzele sunt mai mature si mai mari decat cele din categorie Pekoe dar totusi de o calitate superioara Ceaiul negru este unul dintre cele mai populare ceaiuri din lume Acesta este obtinut din frunzele arbustului de ceai Camellia sinesis din acelasi arbust fiind obtinute si alte ceaiuri precum ceaiul verde alb OolongCaracteristica principala a ceaiului negru este aceea ca el este cel mai oxidat dintre aceste ceaiuri si cu cea mai puternica aroma De la culoarea sa inchisa in realitate rosu inchis ii provine si numele de Ceai NegruIntro cana de ceai negru gasim numai jumatate din cantitatea de cafeina pe care o gasim intro cana de cafea Ceylon este incontestabil unul di

37.70 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Basilur Tea Ceai negru ceylon specialty classics english afternoon cutie 100g - basilur

Basilur Tea Ceai negru ceylon specialty classics english afternoon cutie 100g - basilur

37.70 Lei

Categorii Basilur Tea


Branduri cacao


Cautari frecvente