Sano Vita Fulgi porumb bruggen bio 250g - sanovita
Sano Vita

Sano Vita Fulgi porumb bruggen bio 250g - sanovita

Vezi magazinul Planteea
  • O stea, bazat pe 1 voturi

FULGI DE PORUMB BRUGGEN BIO G SANO VITA Contin vitamine C E complexul B minerale mangan fier cupru fosfor si fibre alimentare Dornice sa aiba siluete de invidiat precum ale modelelor prezentate in reviste ori ziare numeroase persoane opteaza pentru un stil de viata sanatos astfel ca includ in alimentatie cerealele integrale Daca in trecut in vremuri demult apuse oamenii se ocupau de cultivarea porumbului pentru ca le asigurau hrana zilnica acum acesta este un preparat delicios un musthave la micul dejun Desi primul european care a vazut porumbul a fost exploratorul Cristofer Columb cel care a creat faimosii fulgi de porumb a fost doctorul John Harvey Kellogg Dornic sa le ofere pacientilor sai o hrana cat mai sanatoasa acesta a prelucrat diferite cereale printre care si porumb pana a obtinut fulgii de porumb Pentru ca sau bucurat de un succes rasunator acesta a lansat pe aprilie Granose o noua marca inregistrata Prima cereala pentru micul dejun promovata la nivel international Porumbul copt ofera carbohidrati hranitori cu eliberare lenta de enrgie ideali a se consuma in prima parte zilei si ca snaks sanatos intre mese

10.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Reduceri cereale

Despre Sano Vita

SanoVita este un brand românesc care se concentrează pe furnizarea unei varietăți de produse de sănătate și wellness.

Iată câteva caracteristici generale asociate mărcii SanoVita:

1. Gama de produse SanoVita oferă o gamă diversă de produse legate de sănătate și bunăstare. Acestea pot include alimente organice și naturale, suplimente alimentare, ceaiuri din plante și alte articole care se aliniază unui stil de viață sănătos.

2. Accentul organic și natural La fel ca multe mărci de sănătate și wellness, SanoVita subliniază adesea utilizarea ingredientelor organice și naturale în produsele sale. Aceste produse pot fi comercializate ca fără aditivi și conservanți artificiali.

3. Filosofia bunăstării Brandurile de sănătate și wellness promovează de obicei o filozofie de wellness mai largă, luând în considerare factorii dincolo de nutriție. Aceasta ar putea include aspecte precum sustenabilitatea, sursele etice și alegerile de stil de viață care contribuie la bunăstarea generală.

4. Prezența în comerțul cu amănuntul Produsele SanoVita sunt probabil disponibile prin diverse canale de vânzare cu amănuntul, inclusiv magazine de produse naturiste, piețe de specialitate și, eventual, platforme online.

5. Focus regional SanoVita este un brand românesc, iar piața sa principală poate fi în România. Cu toate acestea, în funcție de strategia sa de afaceri, ar putea avea o prezență și în țările vecine.

Sano Vita Fulgi porumb bruggen bio 250g - sanovita

Sano Vita Fulgi porumb bruggen bio 250g - sanovita

10.00 Lei

Categorii Sano Vita


Branduri leguminoase


Cautari frecvente