Are you maybe looking to shop in United States instead? Hello! Are you maybe looking to shop in United States instead?

Michael Kors Heritage mkj4324791
Michael Kors Heritage mkj4324791
Michael Kors

Michael Kors Heritage mkj4324791

Vezi magazinul Bestvalue
  • Bratara Michael Kors Heritage MKJ4324791 este un accesoriu must-have pentru iubitoarele luxului
  • Cu un design elegant
  • Ce complimenteaza orice incheietura
  • Heritage MKJ4324791 este confectionata din otel inoxidabil cu insertii de material ceramic pe medalion
  • Pe suprafata carora sunt aplicate cristale si logo-ul brand-ului
  • De o frumusete atemporala
  • Aceasta bratara este un mix de clasic si modern ce poate fi purtata in orice sezon
  • Dar numai cu un zambet

Reduceri accesorii

Magazine bijuterii

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Michael Kors

Michael Kors este un brand de modă american bine-cunoscut care este specializat în proiectarea și fabricarea unei game largi de produse de modă de lux, inclusiv îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte. Brandul a fost fondat de designerul de modă american Michael Kors în 1981. Iată câteva puncte cheie despre brandul Michael Kors:

1. Fondator: Michael Kors, fondatorul mărcii, este un designer de modă proeminent, cunoscut pentru designurile sale clasice și contemporane.

2. Gama de produse: Michael Kors oferă o varietate de produse de modă, inclusiv îmbrăcăminte gata de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, genți de mână, pantofi, accesorii și parfumuri. Marca este populară în special pentru gențile și accesoriile sale.

3. Stil de semnătură: Michael Kors este cunoscut pentru modelele sale moderne, atemporale și sofisticate. Brandul prezintă adesea linii curate, materiale de înaltă calitate și o combinație de elemente clasice și contemporane.

4. Lux accesibil: În timp ce produsele Michael Kors sunt considerate articole de lux, acestea sunt adesea mai accesibile în comparație cu alte mărci de designer de ultimă generație, făcându-le accesibile pentru o gamă mai largă de consumatori.

5. Logo: Logo-ul Michael Kors este un design simplu, dar emblematic, care prezintă numele mărcii cu litere mari. Este adesea prezentat în mod proeminent pe produsele lor, în special pe genți și accesorii.

6. Prezență globală: Michael Kors are o prezență globală cu buticuri și magazine în orașele mari din întreaga lume. Pe lângă magazinele sale fizice, marca își vinde produsele și prin site-ul său web și în magazine universale de ultimă generație.

7. Extindere: Brandul și-a extins oferta de-a lungul anilor pentru a include nu numai modă, ci și accesorii, ochelari și parfumuri. Această diversificare a contribuit la succesul său.

8. Lux accesibil: În timp ce produsele Michael Kors sunt considerate articole de lux, acestea sunt adesea mai accesibile în comparație cu alte mărci de designer de ultimă generație, făcându-le accesibile pentru o gamă mai largă de consumatori.

Michael Kors Heritage mkj4324791

Michael Kors Heritage mkj4324791

450.00 Lei

Ai cumparat sau ai folosit produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Michael Kors Heritage mkj4324791

Fii prima / primul care scrie o recenzie

Cate stelute ai acorda acestui produs?
Numele tau
Titlu recenzie
Descrie experienta ta cu produsul

Categorii Michael Kors


Branduri bijuterii


Cautari frecvente