Toad&co Imbracaminte femei toadco birdie skort silver pine floral print
507.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Reduceri imbracaminte femei

Despre Toad&co

Toad&Co este un brand de îmbrăcăminte pentru exterior care se concentrează pe moda durabilă și ecologică. Compania, cu sediul în Santa Barbara, California, a fost cunoscută inițial sub numele de Horny Toad Activewear, dar a devenit Toad&Co în 2015 pentru a reflecta mai bine valorile și angajamentul față de mediu.

Puncte cheie despre Toad&Co:

1. Sustenabilitate Toad&Co pune un accent puternic pe durabilitate în producția sa de îmbrăcăminte. Marca încorporează materiale ecologice, cum ar fi bumbacul organic, Tencel și fibre reciclate. Ei s-au angajat să-și reducă impactul asupra mediului.

2. Îmbrăcăminte pentru exterior și ocazional Toad&Co proiectează îmbrăcăminte pentru activități în aer liber și îmbrăcăminte casual. Produsele lor includ adesea o gamă largă de articole, inclusiv topuri, funduri, rochii și îmbrăcăminte exterioară potrivite pentru diferite activități în aer liber.

3. Practici etice Brandul este cunoscut pentru angajamentul său față de practicile de afaceri etice. Aceasta include practici echitabile de muncă și parteneriate cu organizații dedicate responsabilității sociale și de mediu.

4. Designuri versatile și elegante Toad&Co își propune să creeze îmbrăcăminte versatilă și elegantă, confortabilă pentru activitățile în aer liber, dar potrivită și pentru purtarea de zi cu zi.

Toad&co Imbracaminte femei toadco birdie skort silver pine floral print

Toad&co Imbracaminte femei toadco birdie skort silver pine floral print

507.00 Lei

Categorii Toad&co


Branduri fuste


Cautari frecvente