Intre dumnezeu si cosmos - raimon panikkar, editura Herald
Herald

Intre dumnezeu si cosmos - raimon panikkar, editura Herald

Vezi magazinul Esteto
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Intre Dumnezeu si cosmos Raimon Panikkar
  • Editura Herald Carte din categoria Spiritualitate & Ezoterism
  • Subcategoria Istorii Secrete la pretul de 19
  • 5 Lei
  • Editura: Herald
15.60 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Herald

Herald Tribune, denumit adesea International Herald Tribune (IHT), a fost un ziar renumit cu o lungă istorie în furnizarea de știri internaționale. A fost înființat inițial în 1887 ca ediția europeană a New York Herald de către James Gordon Bennett Jr. De-a lungul anilor, a câștigat o reputație pentru raportarea aprofundată a afacerilor globale, afaceri, cultură și politică.

În 1967, The New York Times Company a achiziționat ziarul și l-a redenumit International Herald Tribune. Sub acest nou nume, a continuat să servească drept o sursă principală de știri internaționale, adresându-se în primul rând unui public expatriat și cititorilor vorbitori de limbă engleză din afara Statelor Unite. Ziarul era cunoscut pentru acoperirea cuprinzătoare a evenimentelor mondiale și pentru rețeaua sa de corespondenți de pe tot globul.

În 2013, The New York Times Company a redenumit International Herald Tribune ca The International New York Times, cu scopul de a-l alinia mai strâns cu ziarul său emblematic, The New York Times. Această mișcare a reflectat importanța tot mai mare a platformelor digitale și dorința de a crea un brand global unificat.

În timp ce ediția tipărită a International Herald Tribune și-a încetat publicarea odată cu rebranding, prezența sa digitală a continuat sub numele de The International New York Times. Această platformă digitală a oferit cititorilor din întreaga lume acces la aceeași jurnalism și analiză de înaltă calitate care au distins ziarul de peste un secol.

The International New York Times, la fel ca predecesorul său, și-a menținut angajamentul de a furniza rapoarte cu autoritate despre afaceri internaționale, afaceri, cultură și multe altele, asigurându-se că cititorii rămân informați despre evoluțiile de pe tot globul.

Intre dumnezeu si cosmos - raimon panikkar, editura Herald

Intre dumnezeu si cosmos - raimon panikkar, editura Herald

15.60 Lei

Categorii Herald


Branduri istorii secrete


Cautari frecvente