Informatii produs
La | Carnozina (betaalanillhistidina) este un aminoacid compus din aminoacizii histidina si betaalanina protejarea tesuturilor si a functiilor cerebrale mentine functiile normale ale membranei celulare (transport de ioni depolarizare etc) si transmiterea informatiei intre neuroni (mentine activitatea enzimei |
---|---|
B (mao-b) » reduce glicozilarea proteinelor neuronale (de ex. | Mielina proteinele amiloide) si formarea produsilor finali de glicozilare avansata |
Snc in urma leziunilor ischemice/ reperfuzie » reduce toxicitatea cerebrala a glutamatului » reduce acumularea in tesutul cerebral a zincului, fierului si a cuprului care, in exces, induc productia de beta-amiloid » imbunatateste simtul olfactiv si circulatia cerebrala afectate de acumularea beta-amiloidului protejarea sistemului cardiovascular | mentine tensiunea arteriala normala (reduce actiunea vasoconstrictoare a sistemului nervos simpatic) sustine capacitatea de contractibilitate a muschiului inimii (imbunatateste raspunsul miocitelor la actiunea calciului intracelular) mentinerea nivelului sanatos al glicemiei si reducerea complicatiilor date de concentratie mare de glucoza din sange imbunatateste sensibilitatea celulelor la insulina reduce formarea produsilor finali de glicare avansata (ages) reducerea progresiei opacifierii cristalinulu mentinerea calitatii pielii si accelerarea cicatrizarii ranilor (reduce reticularea colagenului pielii care conduce la pierderea elasticitatii si la formarea ridurilor) cresterea performantelor fizice si a rezistentei la efort precum si la reducerea perioadei de recuperare protejeaza celulele musculare impotriva acidozei lactice produse de efortul muscular intens (tamponeaza phul acid prin reducerea ionilor de hidrogen |
H+) » reduce degradare musculaturii scheletice reducerea proceselor de imbatranire (antiaging) | reduce formarea |
Compozitie (per 1 tableta) | Lcarnosina 500 mg |
Mod de administrare | Cate 1 tableta de 12 orizi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate |