Simon & Schuster Men who hate women - laura bates, editura simon   schuster
Simon & Schuster

Simon & Schuster Men who hate women - laura bates, editura simon schuster

Vezi magazinul Esteto
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Men Who Hate Women Laura Bates
  • Editura Simon & Schuster Carte din categoria Beletristica
  • Subcategoria Limbi Straine la pretul de 46
  • 45 Lei
  • Editura: SIMON & SCHUSTER
49.55 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

EdituraSimon

Te-ar mai putea interesa

Reduceri beletristica

Despre Simon & Schuster

Simon & Schuster este o companie de editură americană care a fost fondată în 1924 de Richard L. Simon și M. Lincoln Schuster. A crescut pentru a deveni una dintre marile edituri din Statele Unite. Simon & Schuster este cunoscut pentru publicarea unei game variate de cărți, inclusiv ficțiune, non-ficțiune și literatură pentru copii.

Puncte cheie despre Simon & Schuster:

1. Categorii de cărți Simon & Schuster publică cărți din diverse genuri, inclusiv ficțiune literară, ficțiune populară, non-ficțiune, memorii, biografii, autoajutorare, istorie și cărți pentru copii.

2. Amprints Compania are mai multe amprente, fiecare axându-se pe anumite genuri sau tipuri de cărți. Printre amprentele notabile se numără Simon & Schuster Books for Young Readers, Scribner, Atria Books, Gallery Books și multe altele.

3. Autori cu cele mai bune vânzări Simon & Schuster a publicat lucrări ale numeroșilor autori apreciați și bine vânduți, inclusiv Stephen King, Dan Brown, Doris Kearns Goodwin, Bob Woodward și mulți alții.

4. Literatura pentru copii Simon & Schuster este un editor important de cărți pentru copii, variind de la cărți ilustrate la ficțiune pentru tineri. Au publicat lucrări ale unor autori și ilustratori cunoscuți.

5. Editura educațională Pe lângă cărțile de comerț, Simon & Schuster este implicat în publicarea educațională, oferind manuale și materiale de învățare pentru diferite niveluri de educație.

6. Acoperire globală În timp ce se află în Statele Unite, cărțile lui Simon & Schuster sunt distribuite la nivel internațional, iar compania are o acoperire globală.

7. Achiziții Simon & Schuster a fost implicat în fuziuni și achiziții de-a lungul anilor. În special, a devenit parte a ViacomCBS, dar de la ultima mea actualizare a cunoștințelor din ianuarie 2022, au existat discuții despre compania care a fost achiziționată de Penguin Random House.

Simon & Schuster Men who hate women - laura bates, editura simon   schuster

Simon & Schuster Men who hate women - laura bates, editura simon schuster

49.55 Lei

Categorii Simon & Schuster


Branduri limbi straine


Cautari frecvente