Mixer cu pahar Taurus magnum 1000 w 1,5 l oțel inoxidabil
Taurus

Mixer cu pahar Taurus magnum 1000 w 1,5 l oțel inoxidabil

Vezi magazinul Haineieftinesibune
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Dacă sunteți interesați de electrocasnice pentru casa dvs
  • La cele mai avantajoase prețuri
  • Nu ratați Mixer cu Pahar Taurus Magnum 1000 W 1
  • 5 L Oțel inoxidabil și o gamă largă de electrocasnice mici de calitate
  • Putere: 1000 WCapacitate: 1
  • 5 LSursă de Alimentare: rețea electricăControl: RotativViteză: 2 niveleTaurus Optima Magnum 1000
  • Capacitatea de castron: 1
  • 5 L
  • Tipul de control: Prin rotație
  • Tipul: Blender de masă
295.48 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Calitate!putere1000
Wcapacitate15
AlimentareRetea electricacontrolrotativviteza2 niveletaurus
Capacitatea de castron15
15
Tipul de controlPrin rotatie
Prin rotatie
TipulBlender de masa
Blender de masa
Culoarea produsuluiNegru
Negru
Material din frunzeDin otel inoxidabil
Din otel inoxidabil
Material borcan (s)De sticla
De sticla
Putere1000
1000
Sursa de alimentareAc
Ac
Greutate32 kilogrametaurus
32 kilogramecapacitatea de castron15
Lnumar de viteze2functia de impulsuridacare sparge gheatadatipul de controlprin rotatietipulblender de masavas detasabildaculoarea produsuluinegru
Transparentenumar de aripi cutit4masine de apapiese de rezervadamaterial din frunzedin otel inoxidabilmaterial borcan (s)de sticlaputere1000
Wsursa de alimentareAcgreutate32 kilogramelatime de ambalaj230 milimetriadancimea de ambalaj170 milimetriinaltime de ambalaj335 milimetrigreutatea pachetului348 kilogrametip ambalajcutielama din otel inoxidabil incluseda

Te-ar mai putea interesa

Reduceri casa

Despre Taurus

Taurus Group este o companie sud-africană specializată în producția și distribuția de electrocasnice mici și electronice. Compania oferă o gamă largă de produse concepute pentru utilizare în casă, inclusiv aparate de bucătărie, aparate de curățare, aparate de aer condiționat, încălzitoare, ventilatoare și produse de îngrijire personală.

Taurus Group este cunoscut pentru producerea de aparate care sunt inovatoare, fiabile și accesibile. Ei se străduiesc să ofere soluții care sporesc confortul, confortul și eficiența sarcinilor de zi cu zi din casă. Produsele companiei sunt proiectate cu cea mai recentă tehnologie și caracteristici pentru a răspunde nevoilor gospodăriilor moderne.

Unele dintre categoriile cheie de produse oferite de Taurus Group includ:

1. Aparatele de bucătărie: Această categorie include articole precum blendere, procesoare de bucătărie, storcatoare, aparate de cafea, prăjitoare de pâine, ceainice, aparate pentru sandvișuri și cuptoare cu microunde.

2. Aparate de curățare: Taurus produce aspiratoare, aparate de curățat cu abur și alte aparate de curățare concepute pentru a menține casele curate și ordonate.

3. Aparate pentru controlul climei: Compania oferă o gamă de aparate de aer condiționat, încălzitoare, ventilatoare și dezumidificatoare pentru a ajuta la reglarea temperaturii și a nivelurilor de umiditate din casă.

4. Produse de îngrijire personală: Taurus produce produse de îngrijire personală, cum ar fi uscătoare de păr, aparate de îndreptat părul, aparate de ras electrice și truse de îngrijire pentru îngrijirea personală și igiena.

Taurus Group se angajează să furnizeze produse de înaltă calitate, care oferă un raport calitate-preț. Compania își distribuie produsele atât pe plan intern, în Africa de Sud, cât și pe plan internațional, oferind consumatorilor din întreaga lume care caută aparate de uz casnic fiabile și accesibile.

Mixer cu pahar Taurus magnum 1000 w 1,5 l oțel inoxidabil

Mixer cu pahar Taurus magnum 1000 w 1,5 l oțel inoxidabil

295.48 Lei

Categorii Taurus


Branduri casa


Cautari frecvente