Informatii produs
Contine | 1 pachet cu 3 plicuri a cate 5g de culturi pentru iaurt vegan 1 vas special din inox cu pereti dubli pentru preparat iaurt 1 borcan de fermentare de 946 ml 1 capac de metal 1 termometru de inox 1 plic cu agent de ingrosare vegan (amidon de orez si tapioca bio) 1 manual in limba engleza cu retete intructiuni de utilizare in engleza si in romana |
---|---|
Ingrediente plic culturi de iaurt vegan | Dextroza |
Ingrediente plic de amidon | Amidon de orez amidon de tapioca din agricultura ecologica |
Mod de preparare | |
Pentru a prepara iaurtul vegan, avem nevoie de | 1 pliculet de 5g de culturi pentru iart vegan (inclus in kit) 750 ml lapte de soia |
Pasul 1 | Puneti laptele de soia intrun vas si incalzitil pana ajunge la temperatura de fierbere pentru a steriliza laptele |
Pasul 2 | Adaugati 1 pliculet de 5g de culturi de iaurt vegan si amestecati pana totul se omogenizeaza perfect |
Pasul 3 | Incalziti 500ml apa la 80 de grade si turnati apa in vasul de inox astfel incat borcanul de sticla sa fie inconjurat de apa calda |
Pasul 4 | Dupa 10 ore deschideti vasul si verificati iaurtul |
Pasul 5 | |
Pasul 6 | Pentru a face un nou lot de iaurt puteti folosi ca si starter o portie din iaurtul preparat anterior |
Sfat | Daca folosit alt lapte vegetal in locul celui de soia atunci la |