Three stories and ten poems - ernest hemingway, editura Dover Publications
Dover Publications

Three stories and ten poems - ernest hemingway, editura Dover Publications

Vezi magazinul Esteto
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Three stories and ten poems Ernest Hemingway
  • Editura Dover Publications Carte din categoria Beletristica
  • Subcategoria Limbi Straine la pretul de 11
  • 25 Lei
  • Editura: DOVER PUBLICATIONS
13.50 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

EdituraDover

Te-ar mai putea interesa

Reduceri beletristica

Despre Dover Publications

Dover Publications este o editură americană de carte fondată în 1941 de Hayward Cirker. Compania este cunoscută pentru retipăririle sale accesibile și de înaltă calitate de literatură clasică, muzică, artă și diverse materiale educaționale. Dover Publications este renumită în special pentru colecția sa extinsă de cărți broșate care acoperă o gamă largă de subiecte.

Caracteristicile și aspectele cheie ale publicațiilor Dover includ:

1. Literatura clasică Dover este binecunoscut pentru republicarea operelor literare clasice, inclusiv romane, piese de teatru și poezie, adesea în domeniul public. Aceste ediții au adesea prețuri accesibile.

2. Artă și muzică editorul oferă o gamă diversă de cărți de artă și muzică, inclusiv cărți de colorat, cărți de instrucțiuni de artă și colecții de partituri.

3. Resurse educaționale Dover oferă materiale educaționale pentru diverse materii, inclusiv matematică, știință, istorie și limbaj. Aceste resurse sunt adesea folosite de educatori și studenți.

4. Cărți pentru copii Dover are o selecție de cărți pentru copii, inclusiv cărți de colorat, cărți de activități și povești clasice adaptate pentru cititorii mai tineri.

5. Știință și matematică Dover Publications are o colecție de cărți care acoperă subiecte de știință și matematică, inclusiv lucrări ale unor oameni de știință și matematicieni celebri.

6. Accesibilitate Una dintre caracteristicile distinctive ale Dover Publications este angajamentul său de a oferi cărți la prețuri accesibile. Multe dintre titlurile sale au prețuri mai mici decât cele ale altor edituri.

Three stories and ten poems - ernest hemingway, editura Dover Publications

Three stories and ten poems - ernest hemingway, editura Dover Publications

13.50 Lei

Branduri limbi straine


Cautari frecvente