Tokyo ghoul, vol. 10 - sui ishida, editura Viz Media
Viz Media

Tokyo ghoul, vol. 10 - sui ishida, editura Viz Media

Vezi magazinul Esteto
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tokyo Ghoul
  • Vol
  • 10 Sui Ishida
  • Editura Viz Media Carte din categoria Beletristica
  • Subcategoria Limbi Straine la pretul de 48
  • 71 Lei
  • Editura: Viz Media
57.65 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

EdituraViz

Te-ar mai putea interesa

Reduceri beletristica

Despre Viz Media

VIZ Media este o mare companie americană de divertisment manga și anime. Este o subsidiară a VIZ Media, LLC, care este o societate în comun între trei dintre cele mai mari companii de editură și divertisment din Japonia: Shogakukan Inc., Shueisha Inc. și Shogakukan-Shueisha Productions, Co., Ltd.

Aspectele cheie ale VIZ Media includ:

1. Manga Publishing VIZ Media este unul dintre cei mai importanți editori de manga (cărți de benzi desenate japoneze sau romane grafice) în limba engleză. Ei traduc și publică o mare varietate de titluri manga pentru piața de limbă engleză. Unele seriale manga populare publicate de VIZ includ „Naruto”, „One Piece”, „My Hero Academia” și „Dragon Ball”.

2. Distribuție de anime VIZ Media este implicată în distribuția de anime (emisiuni TV și filme animate japoneze) în America de Nord. Ei aduc titluri de anime populare publicului vorbitor de engleză și au contribuit la creșterea fandomului anime în Occident.

3. Platforme digitale VIZ Media oferă platforme digitale pentru ca fanii să acceseze conținut manga și anime online. Aceasta include servicii manga digitale, cum ar fi aplicația Shonen Jump, unde cititorii pot accesa o bibliotecă vastă de serii manga.

4. Merchandising Pe lângă publicarea manga și distribuirea anime, VIZ Media este implicată în merchandising legat de francize populare. Aceasta include vânzarea de mărfuri, cum ar fi figurine de acțiune, îmbrăcăminte și alte articole pe baza proprietăților lor intelectuale.

VIZ Media a jucat un rol semnificativ în popularizarea manga și anime japonez în lumea vorbitoare de limba engleză. Dacă ești fan manga sau anime, VIZ Media probabil a contribuit la accesul tău la aceste forme de divertisment.

Tokyo ghoul, vol. 10 - sui ishida, editura Viz Media

Tokyo ghoul, vol. 10 - sui ishida, editura Viz Media

57.65 Lei

Branduri limbi straine


Cautari frecvente