Hodder & Stoughton Tongue in cheek - fiona walker, editura hodder   stoughton
Hodder & Stoughton

Hodder & Stoughton Tongue in cheek - fiona walker, editura hodder stoughton

Vezi magazinul Esteto
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tongue in Cheek Fiona Walker
  • Editura Hodder & Stoughton Carte din categoria Beletristica
  • Subcategoria Limbi Straine la pretul de 18 Lei
  • Editura: HODDER & STOUGHTON
21.60 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

EdituraHodder

Te-ar mai putea interesa

Reduceri beletristica

Despre Hodder & Stoughton

Hodder & Stoughton este o companie de editură britanică cu o istorie lungă și distinsă în lumea literară.

Iată punctele cheie despre Hodder & Stoughton:

1. Fundație și istorie Hodder & Stoughton a fost fondată în 1868 de Matthew Henry Hodder și Thomas Wilberforce Stoughton. Compania are o istorie bogată în domeniul publicării și a fost asociată cu mulți autori noti.

2. Genuri și amprente Hodder & Stoughton publică o gamă largă de cărți de ficțiune și non-ficțiune, care acoperă diverse genuri, inclusiv ficțiune literară, crime, thriller, romantism, science fiction, fantasy și multe altele. Compania poate avea, de asemenea, amprente diferite pentru anumite genuri sau categorii.

3. Autori de seamă De-a lungul anilor, Hodder & Stoughton a publicat lucrări ale numeroși autori cunoscuți și respectați. Lista include atât scriitori clasici, cât și contemporani.

4. Editura educațională Pe lângă publicarea comercială, Hodder & Stoughton este implicată în publicarea educațională, producând manuale și resurse educaționale pentru studenți și profesori.

5. Prezența globală În timp ce se află în Regatul Unit, cărțile lui Hodder & Stoughton sunt distribuite la nivel global. Compania are o prezență internațională largă.

6. Parte din Hachette UK Hodder & Stoughton face parte din Hachette UK, unul dintre cele mai mari grupuri de publicare din Regatul Unit. Hachette Marea Britanie cuprinde diverse edituri și amprente.

7. Titluri premiate Multe cărți publicate de Hodder & Stoughton au primit aprecieri și premii de critică. Compania are o reputație pentru publicarea de titluri de înaltă calitate și de succes.

8. Catalog divers Catalogul Hodder & Stoughton include o gamă diversă de cărți, care se adresează diferitelor gusturi și interese. Aceasta include titluri de ficțiune și non-ficțiune.

9. Editura digitală La fel ca multe edituri moderne, Hodder & Stoughton s-a adaptat tendințelor de publicare digitală, oferind cărți electronice și cărți audio alături de edițiile tipărite tradiționale.

Hodder & Stoughton Tongue in cheek - fiona walker, editura hodder   stoughton

Hodder & Stoughton Tongue in cheek - fiona walker, editura hodder stoughton

21.60 Lei

Categorii Hodder & Stoughton


Branduri limbi straine


Cautari frecvente