Ulei esential pt sauna eucalipt proaspat eco 10ml - Sonnentor
Sonnentor

Ulei esential pt sauna eucalipt proaspat eco 10ml - Sonnentor

Vezi magazinul Planteea
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Eucalipt Proaspat ptr Sauna ml SONNENTOR Ulei esential natural pur obtinut din Agricultura Ecologica certificata si controlata BIO ECOLOGIC conform standardului NonAlimentar al ABG Austria Bio Garantie Aroma sa mentolata vibranta si racoritoare va fi o incantare pentru simtul tau olfactiv Il vei indragi pentru actiunea sa benefica asupra aparatului respirator fiind recomandat pentru nas infundat raceli sinuzite infectii orl rinite alergice faringite tuse sau bronsita Ingredient eficient in cosmetica este utilizat pentru acnee suprainfectata ten gras mancarimi ale scalpului matreata si par gras Preferat de intreaga familie difuzat in incapere improspateaza si purifica aerul fiind des utilizat si pentru parfumarea asternuturilor si curatarea covoarelor

38.60 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Sonnentor

Sonnentor este un brand austriac cunoscut pentru ierburile, condimentele și ceaiurile sale organice. Compania a fost fondată în 1988 și de atunci a devenit un producător și distribuitor proeminent de ierburi culinare și ceaiuri din plante organice și sustenabile.

Gama de produse Sonnentor include o mare varietate de ceaiuri din plante, condimente, condimente din plante și produse conexe. Sunt bine respectați pentru angajamentul lor față de agricultura ecologică, agricultura durabilă și practicile de afaceri etice. Produsele Sonnentor sunt adesea ambalate în ambalaje ecologice și distinctive, ceea ce este în concordanță cu accentul pus pe responsabilitatea față de mediu.

Compania este dedicată promovării utilizării ierburilor și condimentelor în gătit și promovării unui stil de viață sănătos. Își aprovizionează plantele din diferite regiuni, iar multe dintre produsele lor sunt certificate organic. Produsele Sonnentor sunt disponibile în diverse țări, atât în magazine, cât și online, făcându-le accesibile unui public global.

Ulei esential pt sauna eucalipt proaspat eco 10ml - Sonnentor

Ulei esential pt sauna eucalipt proaspat eco 10ml - Sonnentor

38.60 Lei

Categorii Sonnentor


Branduri uleiuri terapeutice


Cautari frecvente