Sano Vita Ulei seminte in 250ml - sanovita
Sano Vita

Sano Vita Ulei seminte in 250ml - sanovita

Vezi magazinul Planteea
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi

Ulei seminte in ml SANO VITA Extravirgin obtinut prin presare la rece fara conservanti sau alte substante chimice Produs in Romania Stiai ca denumirea din limba latina a inului Linum Usitatissimum se traduce drept Cel mai folositor Consumat crud inclus in preparate culinare diverse pisat pentru a obtine faina sau presat si folosit in forma de ulei inul aduce organismului tau numeroase beneficii De ce gasim pentru uleiul de in presat la rece un pret mai mare decat pentru uleiul de floarea soarelui din magazine In primul rand este importanta materia prima calitatea acesteia dar si modul de prelucrare Prelucrarea la rece a uleiurilor este o procedura in care se folosesc instrumente special adaptate si este mai putin raspandita decat prelucrarea folosind procedee termice nu este o operatiune de masa deci presupune costuri mai ridicate Presarea la rece a semintelor de in este o metoda sigura de a obtine uleiul fara a altera calitatile nutritive a acestui extraordinar produs

28.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Sano Vita

SanoVita este un brand românesc care se concentrează pe furnizarea unei varietăți de produse de sănătate și wellness.

Iată câteva caracteristici generale asociate mărcii SanoVita:

1. Gama de produse SanoVita oferă o gamă diversă de produse legate de sănătate și bunăstare. Acestea pot include alimente organice și naturale, suplimente alimentare, ceaiuri din plante și alte articole care se aliniază unui stil de viață sănătos.

2. Accentul organic și natural La fel ca multe mărci de sănătate și wellness, SanoVita subliniază adesea utilizarea ingredientelor organice și naturale în produsele sale. Aceste produse pot fi comercializate ca fără aditivi și conservanți artificiali.

3. Filosofia bunăstării Brandurile de sănătate și wellness promovează de obicei o filozofie de wellness mai largă, luând în considerare factorii dincolo de nutriție. Aceasta ar putea include aspecte precum sustenabilitatea, sursele etice și alegerile de stil de viață care contribuie la bunăstarea generală.

4. Prezența în comerțul cu amănuntul Produsele SanoVita sunt probabil disponibile prin diverse canale de vânzare cu amănuntul, inclusiv magazine de produse naturiste, piețe de specialitate și, eventual, platforme online.

5. Focus regional SanoVita este un brand românesc, iar piața sa principală poate fi în România. Cu toate acestea, în funcție de strategia sa de afaceri, ar putea avea o prezență și în țările vecine.

Sano Vita Ulei seminte in 250ml - sanovita

Sano Vita Ulei seminte in 250ml - sanovita

28.00 Lei

Categorii Sano Vita


Branduri oțeturi și uleiuri alimentare


Cautari frecvente