Are you maybe looking to shop in United States instead? Hello! Are you maybe looking to shop in United States instead?

Gucci Cat eye gg 3740/s 2en53vk
Gucci Cat eye gg 3740/s 2en53vk
Gucci

Gucci Cat eye gg 3740/s 2en53vk

Vezi magazinul Bestvalue
  • Ochelarii de soare Gucci GG 3740
  • S in stil ochi-de-pisica au un design pe masura personalitatii tale glamour
  • Cu o forma eleganta
  • Feminina acesti ochelari sunt potriviti pentru a proape orice forma a fetei
  • Realizati din optyl
  • Un material extrem de usor
  • Rezistent si hipoalergenic
  • Ochelarii au un finisaj negru glossy si lentile din plastic gri in degrade
  • Ce ofera protectie 100% impotriva radiatiilor nocive

Reduceri accesorii

Magazine ochelari de soare

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Gucci

Gucci este unul dintre cele mai renumite și prestigioase mărci de modă de lux din lume. A fost fondată în 1921 de Guccio Gucci în Florența, Italia, și de atunci a devenit sinonim cu moda de vârf, măiestria de calitate și eleganța italiană. Iată câteva puncte cheie despre Gucci:

1. Modă de lux: Gucci este cunoscută pentru colecțiile sale de modă de ultimă generație, inclusiv îmbrăcăminte, genți de mână, încălțăminte, accesorii, ochelari, parfumuri și multe altele. Brandul este celebrat pentru modelele sale atemporale și iconice, care au o prezență puternică atât în moda clasică, cât și în cea contemporană.

2. Logouri și stiluri de semnătură: Gucci este recunoscut pentru logo-urile sale recunoscute, în special pentru logo-ul dublu „G”, precum și pentru modelele de semnătură, cum ar fi monograma Gucci, dungi și detaliile emblematice ale morților de cal. Aceste elemente sunt adesea prezentate în produsele lor, adăugând la identitatea mărcii.

3. Directori de creație: Gucci a fost condus de câțiva directori de creație influenți de-a lungul anilor. Unul dintre cele mai notabile este Alessandro Michele, care a adus brandului un stil unic și eclectic, combinând elemente vintage și moderne în design-urile sale.

4. Influență istorică: Gucci are o istorie bogată și este adesea asociat cu un sentiment de lux și opulență. Originile mărcii sunt înrădăcinate în articolele din piele și și-a menținut un accent puternic pe măiestrie și calitate.

5. Responsabilitate socială: Gucci a depus eforturi pentru a promova sustenabilitatea și responsabilitatea socială, cu inițiative precum programul „Changemakers” și un angajament de a reduce amprenta asupra mediului.

6. Prezența în retail: Gucci operează o rețea globală de buticuri și magazine, inclusiv magazine emblematice din capitalele modei precum Milano, Paris și New York.

7. Influența celebrităților și a culturii pop: Gucci are o prezență semnificativă în cultura populară și este adesea văzut la celebrități, în filme și în muzică. Modelele mărcii sunt frecvent prezentate pe covoarele roșii și în editoriale de modă.

Reputația lui Gucci ca simbol al luxului, combinată cu designul său inovator și angajamentul față de sustenabilitate, l-au ajutat să-și mențină statutul de unul dintre cele mai importante mărci de modă din lume. Are o gamă largă și diversă de produse, făcându-l accesibil pentru o gamă largă de consumatori, păstrându-și exclusivitatea și dezirabilitatea.

Gucci Cat eye gg 3740/s 2en53vk

Gucci Cat eye gg 3740/s 2en53vk

1,295.00 Lei

Ai cumparat sau ai folosit produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Gucci Cat eye gg 3740/s 2en53vk

Fii prima / primul care scrie o recenzie

Cate stelute ai acorda acestui produs?
Numele tau
Titlu recenzie
Descrie experienta ta cu produsul

Categorii Gucci


Branduri ochelari de soare


Cautari frecvente