Yves Saint Laurent Rouge volupte 4 g
Yves Saint Laurent Rouge volupte 4 g
Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Rouge volupte 4 g

Vezi magazinul Bestvalue
  • Iata rujul care transforma buzele intr-un adevarat obiect al dorintelor
  • Intr-un contur seducator si voluptuos
  • Acest ruj marca Yves Saint Laurent are nu numai atuurile calitatii sale
  • Ci si un ambalaj foarte prezentabil
  • Fiind comercializat in cutii aurite
  • Luxoase
  • In plus
  • Fiecare nuanta a rujului foloseste perfect pigmentii pielii
  • Rezultatul fiind o culoare intensa
  • Captivanta

Magazine buze

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Yves Saint Laurent

Saint Laurent, denumit adesea Yves Saint Laurent sau YSL, este un brand de modă de lux prestigios și influent francez. A fost fondată de renumitul designer de modă Yves Saint Laurent și partenerul său Pierre Bergé în 1961. Brandul este cunoscut pentru design-urile sale moderne și inovatoare, care au avut un impact semnificativ asupra industriei modei. Yves Saint Laurent însuși este creditat cu mai multe inovații majore în lumea modei:

1. Jacheta smoking pentru femei: Yves Saint Laurent a introdus faimosul jacheta smoking ca o opțiune elegantă pentru femei. Acest lucru a revoluționat moda femeilor prin încorporarea elementelor tradiționale masculine în garderoba femeilor.

2. Safari Jacket: A popularizat jacheta safari, care s-a inspirat din ținuta militară și în aer liber, devenind o piesă de modă clasică.

3. Rochia Mondrian: „Rochia Mondrian” YSL a fost un design emblematic inspirat de opera pictorului olandez Piet Mondrian. A prezentat modele îndrăznețe, colorate, geometrice și este considerată o piesă emblematică a modei secolului al XX-lea.

4. Colecții prêt-à-porter: Yves Saint Laurent a fost unul dintre primii designeri de modă înaltă care s-a aventurat în îmbrăcămintea prêt-à-porter, făcând moda de ultimă generație mai accesibilă unui public mai larg.

YSL a fost, de asemenea, asociat cu un stil clasic, rock-and-roll, iar logo-ul său, cu inițialele „YSL” împletite, este recunoscut instantaneu. Brandul produce o gamă largă de produse, inclusiv îmbrăcăminte, accesorii, parfumuri și încălțăminte. Saint Laurent se află acum sub conducerea creativă a diverșilor designeri renumiți și face parte din Grupul Kering, unul dintre conglomeratele de lux de top din lume.

De-a lungul anilor, YSL a continuat să aibă influență în industria modei și și-a menținut reputația de a depăși granițele designului și luxului. Rămâne un brand iubit și iconic în lumea modei înalte.

Yves Saint Laurent Rouge volupte 4 g

Yves Saint Laurent Rouge volupte 4 g

156.80 Lei

Ai cumparat sau ai folosit produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Yves Saint Laurent Rouge volupte 4 g

Fii prima / primul care scrie o recenzie

Cate stelute ai acorda acestui produs?
Numele tau
Titlu recenzie
Descrie experienta ta cu produsul

Categorii Yves Saint Laurent


Branduri buze


Cautari frecvente