Sirop madal bal indulcitor 500ml - Neera
Neera

Sirop madal bal indulcitor 500ml - Neera

Vezi magazinul Planteea
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Reţeta siropului natural de lemn avand marca comerciala MADAL BALL a fost creata in Elveţia Aceasta reprezinta o combinaţie intre tipuri de siropuri naturale siropul de arţar canadian de class C de o calitate superioara si siropul din tipuri de palmieri din zona sudestica a Asiei Timp de caţiva ani au fost facute mii de testari in vederea realizarii unui amestec care sa raspunda tuturor cerinţelor programului Senzaţie de intinerireProducţia marcii MADAL BALL este supusa unui control de calitate foarte riguros fara compromisuri Se foloseste numai suc de o calitate superioara perfect purificat din arbori selectaţi cu mare atenţie care cresc intrun mediu ecologic lipsit de agenţi agresivi de natura chimicaCopacii de arţar trebuie sa aiba o varsta de cel puţin de ani ca sa fie folosiţi pentru extragerea sucului de lemn Numai arţarul numit Ochi de pasare care este unul dintre cele tipuri de arţari din America de Nord face suc intro perioada de saptamani in cursul lunilor martie si aprilie Atunci padurile sunt inca acoperite cu un strat de zapada de peste un metru ceea ce transforma strangerea sucului intro treaba foarte dificila In fiecare dimineaţa sucul se strange din galeţile atarnate pe copaci Apoi lichidul strans se incalzeste la foc pana se obţine consistenţa necesara a siropului In vederea prevenirii alterarii sucului trebuie atinsa concentraţia necesara Pentru a se obţine litru de produs finit sunt necesare circa de litri suc de lemn brut O asemenea cantitate se produce de un arţar mare timp de un anPeste din siropul de arţar care se vinde pe piaţa este fabricat prin metode artificiale din sirop de porumb si zahar alb si cel mai des conţine doar sirop natural de arţar Siropul natural de lemn care se vinde sub marca comerciala MADAL BAL este un sirop de Class C care are un procent de minerale foarte ridicatSiropul de palmier se extrage printro tehnologie elveţiana speciala Aceasta include taierea zilnica a tulpinilor fructelor palmierului in faza lor de inflorire Este un proces delicat si dificil dar numai astfel se poate extrage sucul care are o forţa potenţiala foarte mare suc care altfel va hrani fructele palmierului Odata strans sucul trece printrun proces de prelucrare termica cu ajutorul caruia siropul se ingroasa pentru a fi prevenita fermentarea acestuia Sucul natural de lemn MADAL BAL conţine tipuri de palmieri din zona Asiei de SudEst precum palmier de cocos arenga chitula din zonele umede bogate in precipitaţii abundente palmierul napah din zonele mlastinoase si palmyra indiana din Şri Lanca de Nord Siropul de palmier se produce in aceste ţari in ferme familiale mici Desigur aceasta forma de producţie este mult mai costisitoare decat cea al plantaţiilor mari dar in schimb permite extragerea unui sirop absolut organic de o calitate superioaraSiropul de arţar este bogat in mangan si zinc iar siropul de palmier conţine cantitaţi mari de potasiu si calciu doua elemente necesare funcţionarii corecte a celulelor ceea ce este foarte important pentru dezintoxicarea organismului Fiind amestecate in proporţii corecte se obţine siropul natural de lemn MADAL BALL care este un sirop unic

73.60 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Reduceri culinare

Sirop madal bal indulcitor 500ml - Neera

Sirop madal bal indulcitor 500ml - Neera

73.60 Lei

Categorii Neera


Branduri zahăr și Îndulcitori


Cautari frecvente