Sano Vita Ulei cocos dezodorizat 500ml - sanovita
Sano Vita

Sano Vita Ulei cocos dezodorizat 500ml - sanovita

Vezi magazinul Planteea
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Ulei cocos dezodorizat ml SANO VITA Cocos nucifera pe numele sau latinesc sau in limba romana nuca de cocos face parte din familia Palm si este o nuca pe care o gasim astazi in special in Asia de Sud si Malaezia dar originile ei se pierd in negura timpului Cert este ca ea dateaza cel putin din vremea in care limba sanscrita se vorbea in forma sa originala nu evoluase inca in ceea ce numim astazi limbi romanice germanice sau slave Stim acest lucru cu siguranta pentru ca in limba sanscrita palmierul de cocos era cunoscut sub numele de kalpa vriksha adica tradus copac care da tot ce este necesar pentru a trai Inca din acele timpuri omul folosea toate partile respectivului copac din lapte apa zahar si pulpa se prepara hrana iar coaja frunzele si chiar tulpina serveau la fabricarea mobilierului Acest lucru nu sa schimbat in timp Si in ziua de astazi folosim absolut tot ce ne ofera palmierul de cocos si suntem recunoscatori pentru foloasele pe care ni le aduce cu atat mai mult cu cat este un arbore extrem de productiv poate sa dea pana la recolte de nuci pe an Uleiul de cocos se extrage din pulpa nucii de cocos sau din laptele de cocos si are o larga paleta de utilizari Il gasim atat in cosmetica cat si in industria alimentara

31.50 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Te-ar mai putea interesa

Despre Sano Vita

SanoVita este un brand românesc care se concentrează pe furnizarea unei varietăți de produse de sănătate și wellness.

Iată câteva caracteristici generale asociate mărcii SanoVita:

1. Gama de produse SanoVita oferă o gamă diversă de produse legate de sănătate și bunăstare. Acestea pot include alimente organice și naturale, suplimente alimentare, ceaiuri din plante și alte articole care se aliniază unui stil de viață sănătos.

2. Accentul organic și natural La fel ca multe mărci de sănătate și wellness, SanoVita subliniază adesea utilizarea ingredientelor organice și naturale în produsele sale. Aceste produse pot fi comercializate ca fără aditivi și conservanți artificiali.

3. Filosofia bunăstării Brandurile de sănătate și wellness promovează de obicei o filozofie de wellness mai largă, luând în considerare factorii dincolo de nutriție. Aceasta ar putea include aspecte precum sustenabilitatea, sursele etice și alegerile de stil de viață care contribuie la bunăstarea generală.

4. Prezența în comerțul cu amănuntul Produsele SanoVita sunt probabil disponibile prin diverse canale de vânzare cu amănuntul, inclusiv magazine de produse naturiste, piețe de specialitate și, eventual, platforme online.

5. Focus regional SanoVita este un brand românesc, iar piața sa principală poate fi în România. Cu toate acestea, în funcție de strategia sa de afaceri, ar putea avea o prezență și în țările vecine.

Sano Vita Ulei cocos dezodorizat 500ml - sanovita

Sano Vita Ulei cocos dezodorizat 500ml - sanovita

31.50 Lei

Categorii Sano Vita


Branduri oțeturi și uleiuri alimentare


Cautari frecvente